About Us

HET BEDRIJF KING OF COTTON

King of Cotton begon in het Verenigd Koninkrijk in 1995, maar zijn geschiedenis start in 1880. Toen verscheen in Italië de naam "Re di Cotone". Na vele jaren is dit welvarend familiebedrijf verhuisd naar Groot-Brittannië, waar we onze opdracht succesvol hebben voortgezet.

Vanaf het begin was ons hoofddoel de Britse hotels een competitief aanbod te verstrekken, met een grote selectie van hoogwaardige producten. We hebben vandaag dit doel succesvol bereikt, en toen hotel gasten ons continu vragen stelden over de beschikbaarheid van onze producten, hebben we ons aanbod uitgebreid en aangeboden aan iedereen.
We hebben verschillende winkels zijn in Engeland, in Brussel in België, in Nice aan de Côte d'Azur en in Spanje aan de Costa Del Sol. We kunnen voldoen aan een veeleisende klantenkring gaande van Monaco naar Puerto Banus via Antibes, Cannes, Saint-Tropez en Barcelona. Wij leveren over heel Europa.

In 2003 hebben we een website en een online winkel gecreëerd om onze producten beter te kunnen leveren aan onze klanten. Voor zowel de particuliere klant als de horeca industrie is deze onderneming een succes geweest en heeft het geleid tot een verdere dynamische groei van King of Cotton. Klanten waarderen onze inspanningen, onze producten kwaliteit en onze concurrerende prijzen.

We hebben ook het ISO 9001 certificaat, een erkende standaard over de hele wereld, dat ons toegekend werd als huldiging voor onze inzet in de continue verbetering op alle niveaus van ons bedrijf.

KING OF COTTON