Quality Guarantee

KWALITEITSGARANTIE

Het bedrijf werd gesticht in1995, maar de geschiedenis van het bedrijf dateert uit 1880. Het was de eerste keer in Italië dat de naam "Re di Cotone" verscheen. Na vele jaren is dit welvarend familiebedrijf verhuisd naar Groot-Brittannië, waar we onze opdracht succesvol hebben voortgezet.

Vanaf het begin was ons hoofddoel Britse hotels een competitief aanbod te verstrekken over een grote selectie van hoogwaardige producten. We realiseren dit doel vandaag succesvol.

In 2003 hebben we een website en een online winkel gecreëerd om onze producten beter te kunnen leveren aan onze klanten. Voor zowel de particulieren als de horeca industrie is deze onderneming een succes geweest en heeft het geleid tot een andere dynamische groei van King of Cotton. Klanten waarderen onze inspanningen, onze producten van hoge kwaliteit en onze concurrerende prijzen.

We hebben ook het hoogste ISO 9001 certificaat bekomen, dat een erkende wereld standaard is en onze inzet voor continue verbetering op alle niveaus van ons bedrijf huldigt.

KING OF COTTON